Bekijk hier wat voorbeelden van de geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen die wij hebben gemaakt. Omdat er veel kaartjes pas de komende zomer verstuurd kunnen worden moeten wij nog even geduld hebben om dit met jullie te delen. Wij helpen je graag met een ontwerp op basis van jullie wensen en onze creativiteit. Hebben jullie een kaartje gezien die voldoet aan jullie wensen die we nog wat kunnen aanpassen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

”Wij hebben de geboortekaart van ons eerste zoontje Tijs laten ontwerpen door Nienke. We hadden nog geen idee wat voor kaartje we wilden, dus tijdens een gezamenlijke brainstorm sessie is er iets super leuks bedacht. De stijl van Tijs z’n babykamer is als inspiratie gebruikt. Zo heeft het kaartje dezelfde kleur als de muur in de babykamer en zijn de abstracte lijnen/driehoekjes ook terug te zien op het kaartje. Het ontwerp was snel definitief, de kwaliteit van het kaartje geweldig en de kaartjes lagen binnen een paar dagen na de geboorte van Tijs bij iedereen op de deurmat!”

Rob & Elise, Geboortekaartje Tijs

”Het is een hele mooie persoonlijke kaart geworden in combinatie met de vintage afwerking van de envelop, met het touwtje en de lakstempel. Wij zijn heel tevreden over het resultaat. De verschillende stijlen en technieken die zijn toegepast, met o.a. het bedeltje en de lakstempel dat typisch Nienke is, maar ook het uitgelaserde hart, positionering, kleur- en papierkeuze en lettertype kan je echt zien dat ze weet wat ze doet. Ze zijn heel geduldig en meedenkend geweest. Het moest helemaal naar onze zin zijn en dan was Nienke ook tevreden..”

Noud Versluis, Geboortekaartje Cinta

✓ Uniek    ✓ Persoonlijk contact    ✓ Altijd leuk verpakt    ✓ Snelle verzending    ✓ Veilig betalen

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN VOOR EEN KAART OP MAAT