WERKWIJZE

Begin met het aanvragen van een offerte voor jullie trouwkaartengeboortekaartjes of uitnodigingen, zodat je inzicht hebt in de kosten van het door jullie gewenste kaartje. Binnen twee werkdagen ontvang je onze offerte. Indien je hiermee akkoord gaat, ontvangen we graag jullie gegevens, de tekst en eventuele foto’s en dan gaan we aan de slag!

Op basis van jullie wensen en onze creativiteit sturen wij een digitaal ontwerpvoorstel. Je kunt nu nog eventuele wijzigingen, wensen of ideeën doorgeven. Na de eventuele correcties werken wij het ontwerp uit en wordt de definitieve digitale versie toegestuurd. Na het definitieve akkoord sturen wij altijd een gratis proefkaart. Zo kun je op je gemak het eindresultaat met zijn verschillende afwerkingen en papierkeuze bekijken. Voor ons is een ontwerp pas goed als jullie 100% tevreden zijn. Je ontvangt van ons de factuur en na ontvangst van de betaling sturen we jullie kaartjes door naar de drukkerij. Mochten jullie toch nog een tweede proefdruk willen hebben dan kan dit tegen een kleine vergoeding.

De drukkosten zijn afhankelijk van jullie wensen. Er kan gekozen worden uit verschillende soorten papier, maar ook voor een luxere afwerking. Zo kunnen we gebruik maken van doordrukken, zilverfoliegoudfoliekoperfolie, boorgaatjes of een leuk, gekleurd lint doorheen te rijgen. Zo krijgt je kaart wel een heel luxueuze, unieke en persoonlijke uitstraling.

GEBOORTEKAARTJES

De definitieve gegevens kunnen jullie per mail of per telefoon/app doorsturen. Dat kan iedere dag, ook op zondag. Binnen één dag sturen wij het definitieve digitale ontwerp toe. Na akkoord van het definitieve ontwerp zetten wij het druktraject gelijk in gang. Kaarten worden verstuurd met de standaard pakketverzending van PostNL. Jullie ontvangen altijd een Track Trace code van het pakket zodat jullie deze kunnen volgen en de postbode kunnen opwachten. Willen jullie de kaarten op komen halen in Dordrecht dan is dat uiteraard mogelijk.

 

TROUWKAARTEN

Jullie trouwdag is een van de mooiste dagen van jullie leven. Al ver van te voren zijn jullie bezig met plannen en organiseren. Het is dan ook heel erg leuk om deze vreugde te beginnen met een mooie uitnodiging! Samen kunnen we die glimlach bezorgen voor jullie en jullie gasten. Hebben jullie zelf al ideeën die helemaal aansluiten bij jullie grote dag? Jullie zijn altijd welkom om langs te komen voor een bak koffie. Als de proefdruk en het ontwerp helemaal naar wens is kunnen we de kaarten bestellen. In overleg zullen we plannen wanneer de trouwkaarten/save the date kaartjes gedrukt gaan worden. Het is ook altijd een leuk idee om op jullie bruiloft dezelfde stijl door te voeren met leuke menukaarten, tafelschikkingen en bedank kaartjes.

PAKKETJE KAARTEN

De kaarten worden los en inclusief de extra’s geleverd. Jullie kunnen dus zelf de pakketjes samenstellen. Willen jullie graag dat wij de kaarten in elkaar zetten? Dat is altijd mogelijk, hiervoor wordt wel een meerprijs berekend.

✓ Uniek    ✓ Persoonlijk contact    ✓ Altijd leuk verpakt    ✓ Snelle verzending    ✓ Veilig betalen

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN