HEBBEN JULLIE VRAGEN?
MISSCHIEN STAAT HET ANTWOORD HIER AL BIJ

Voor iedere aanvraag maak ik een offerte op maat. Ik bekijk wat de kosten voor het drukwerk is op basis van het aantal, het formaat en de afwerkingen. De starttarieven exclusief enveloppen, drukwerk en materiaal:
Geboortekaartjes bestaand: vanaf 75,-
Geboortekaartjes op maat: vanaf 120,-
Trouwkaarten bestaand: vanaf 95,-
Trouwkaarten op maat: vanaf 140,-

Met een geboortekaartje moeten we rekening houden dat het kindje ook te vroeg geboren kan worden. Het is dus heel fijn om ruim op tijd een mooi ontwerp klaar te hebben liggen. Vanaf 20 weken weten jullie het geslacht en kunnen jullie de aanvraag doen. Nadat jullie akkoord zijn me de digitale proef vragen we het proefkaartje aan. Zodra het kindje is geboren kunnen we het kaartje ”vullen” met de definitieve gegevens en het drukwerk in gang zetten.

Zorg ervoor dat jullie ruim op tijd de aanvraag doen en alle informatie voor op de kaart verzamelen, zodat we genoeg tijd hebben om de trouwkaart te maken. Wij adviseren de aanvraag ongeveer 13 weken voor de bruiloft te doen, zodat jullie de kaarten 8 weken voor de bruiloft op de post kunnen doen.

Naast trouwkaarten kunnen wij ook save the date kaartjes, gevoerde enveloppen, sluitzegels, naamkaartjes, menukaarten of bedank kaartjes maken.

De teksten en foto’s ontvang ik graag per mail. Als het veel tekst is kan dit ook in een Word of PDF document.

Het is mogelijk om uit meerdere papiersoorten te kiezen. In overleg kunnen we bekijken wat het beste bij jullie kaartje past. De keuzes die we kunnen maken zijn o.a.: glimmend, glad, mat, kraft of met een mooie structuur.

Nadat jullie het digitale bestand hebben ontvangen kunnen jullie er op je gemak naar kijken. Hierin kunnen jullie nog altijd je wensen en aanpassingen doorgeven. Twee correctierondes zijn bij de prijs inbegrepen.

Normaal gesproken leveren wij alle kaartjes en materialen, zoals touwtjes en bedeltjes los aan. Als jullie willen dat wij de pakketjes maken is dat zeker mogelijk. Hier rekenen wij wel een meerprijs voor.

Nee. Wij werken alleen op basis van onze creativiteit en kwaliteit. Als jullie het fijn vinden om jullie smaak te laten zien dmv andere ontwerpen dan is dat prima, maar wij gaan deze vanwege copyright absoluut niet namaken.

Nadat jullie de digitale versie hebben ontvangen kunnen we een proefkaartje bij de drukker aanvragen. Het eerste kaartje onvangen jullie gratis per post. Mochten jullie er meerdere willen ontvangen dan kan dit tegen een meerprijs. Tevens kunnen we ook de enveloppen voor 3 euro per stuk aanvragen om te kijken of dit past bij jullie kaartje.

Na het ontvangen kunnen we nog allerlei wijzigingen aanbrengen in de vormgeving. Het formaat en de papiersoort kan niet meer gewijzigd worden!

Als jullie akkoord zijn met de digitale proef kunnen wij de proefkaart gaan aanvragen. Ik stuur jullie het factuur per mail. De betaling dient binnen te zijn voordat ik de bestelling doe bij de drukker om de proefkaart te laten drukken.

Ja. Nadat de betaling is voldaan kan ik de enveloppen al eerder toesturen met de verzending/verzendkosten van Post NL. Dit geeft jullie wat meer ruimte en tijd om alvast de enveloppen te adresseren. Het is ook mogelijk om deze bij ons op te halen.

Dit hangt helemaal af van het soort kaartje. Plan altijd ruim voor de bruiloft of uitgerekende datum de opdracht in. De digitale proef stuur ik jullie binnen 1-2 weken toe. De aanvraag en verzending van de proefkaart duurt ongeveer een week. Hou dus altijd rekening met 4-5 weken in totaal.

Nee, ik werk samen met een vaste drukkerij en weet precies welke kwaliteit en afwerking ze kunnen leveren

Ja, maar dit hangt af van de aanvragen die ik op dat moment heb lopen. Vraag altijd even naar de mogelijkheden, zodat we kunnen bespreken hoe we dit in de planning kunnen invullen.

VRAAG NU VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN