PERSOONLIJKE KAARTJES

Wie is De Papieren Boot?

Ik ben Nienke, het gezicht achter De Papieren Boot. Ik maak unieke, creatieve en persoonlijke kaartjes. In de winter van 2016 verruilden mijn (inmiddels) man, ik en onze hond Sjaakie ons stadsappartement voor een woonboot gelegen naast het Wantijpark. Afgelopen zomer zijn wij in het huwelijksbootje gestapt en dit is waar het allemaal begon. Als grafisch ontwerper kon ik helemaal los gaan op onze trouwkaart. Hier heb ik zoveel plezier in gehad! Dit geluksmoment wil ik voor nog meer mensen creëren. Het is voor mij altijd een leuke uitdaging om ideeën om te zetten in een creatief en vooral persoonlijk ontwerp.

Ik vind het altijd erg leuk om mooie ontwerpen te verzamelen. Zo zit mijn kaartenrekje altijd volgestouwd met mooie gekochte ansichtkaarten. Als je onverwachts een kaartje wilt sturen is het altijd handig om deze op voorraad te hebben! Ik krijg altijd de kriebels als ik door winkels loop met kaartenrekken. De kleuren en illustraties maken mij blij, maar ik vind het nog veel leuker om mijn eigen ideeën en illustraties uit te werken. En zo gezegd zo gedaan.

Meer weten?
trouwen bruiloft trouwkaart dordrecht